Wie zijn wij?

Hallo allemaal,

 

Mijn naam is Cassandra Evers-Thiesen. Wat leuk dat jullie op mijn site komen kijken.

Mijn grote passie is dieren. Ik ben zelf opgegroeid met altijd dieren om me heen. Heb momenteel zelf 3 katten, 2 konijnen en een hond thuis. Hier geniet ik elke dag van. Mijn passie voor dieren is zo groot dat ik vanaf dat ik klein ben al dierenarts wil worden. Deze droom is intussen veranderd.

 

De opleidingen die ik heb gedaan:

  • Dierverzorging
  • Paraveterinair dierenartsassistente
  • Dierhouderij
  • Ethologie hond
  • Kynologisch instructeur
  • Gevorderd kynologisch instructeur
  • Begeleiding probleemgedrag hond
  • Oplossen probleemgedrag in de praktijk

Ik vind het erg leuk om voor dieren te zorgen. Zo ben ik op het idee gekomen om met Cassandra's Allround Animal Service te beginnen.

 

 

 

Mijn naam is Petra. Ik werk samen met Cassandra als dierenverzorger bij u thuis en voor de hondenuitlaatservice.

Ik zit graag tussen de dieren en dat maakt dat ik ook graag met dieren werk.

Ik ben zelf opgegroeid tussen verschillende soorten dieren. Ik had als kind altijd al honden en katten om me heen, en dat is tot op heden nog niet veranderd. Toen ik klein was woonde ik op een boerderij. Hier hadden we varkens en geiten, maar ook een vijver vol met vissen, eenden, zwanen en ganzen en natuurlijk ook kippen en konijnen. Op latere leeftijd, toen ik zelf jonge kinderen had, hebben we honden, katten, konijnen, cavia's, hamsters, ratjes en schildpadjes gehad. Op dit moment heb ik thuis 2 honden en 4 chinchilla's. In mijn tuin heb ik ook nog een vijver aangelegd.

Zoals je ziet heb ik dus meer dan genoeg ervaring in het verzorgen van verschillende soorten dieren. Bij mij kunt u met alles terecht.

 

 

 

Hallo allemaal! Mijn naam is Lisa. Ook ik werk mee als hondenuitlaatster.

Helaas hebben wij thuis nooit dieren in huis gehad. Maar daardoor ben ik wel extra nieuwsgierig geworden naar ze. 

Daarom vind ik het ontzettend leuk en gezellig om met de dieren van anderen om te mogen gaan en te mogen verzorgen.

Zo heb ik al van vrienden de dieren verzorgd en honden uitgelaten en heb ik al vaker met Cassandra mee gelopen met haar uitlaatservice. Hier beleef ik veel plezier van en leer iedere dag weer wat bij.

Toen er gezegd werd dat ze iemand nodig hadden die ze ging helpen met de uitlaatservice heb ik dus ook gelijk JA gezegd.

Ik zal daarom jullie honden met veel plezier komen ophalen om gezellig te wandelen, knuffelen en spelen.

 

 

Wij willen u zo goed mogelijk van dienst zijn door uw huisdieren op en top te verzorgen op de momenten dat u dat zelf even niet kunt.