Wie zijn wij

Hallo allemaal,

 

Mijn naam is Cassandra Evers-Thiesen. Wat leuk dat jullie op mijn site komen kijken.

Mijn grote passie is dieren. Ik ben zelf opgegroeid met altijd dieren om me heen. Heb momenteel zelf 3 katten en een hond thuis. Hier geniet ik elke dag van. Mijn passie voor dieren is zo groot dat ik vanaf dat ik klein ben al dierenarts wil worden. Deze droom is intussen veranderd.

 

De opleidingen die ik heb gedaan:

  • Dierverzorging
  • Paraveterinair dierenartsassistente
  • Dierhouderij
  • Ethologie hond
  • Kynologisch instructeur
  • Gevorderd kynologisch instructeur
  • Begeleiding probleemgedrag hond
  • Oplossen probleemgedrag in de praktijk

Ik vind het erg leuk om voor dieren te zorgen. Zo ben ik op het idee gekomen om met Cassandra's Allround Animal Service te beginnen.

 

 

Hallo lieve dierenvrienden.

Mijn naam is Jenny en samen met mijn man en onze 4 honden wonen wij in Roermond.

Op 24-6-2019 ben ik als ‘Dog-Walker’ gestart bij Cassandra. Een droombaan! Dieren zijn mijn grootste passie waaruit ik ontzettend veel vreugde put.

Mijn hele leven al word ik omringd door dieren, waarvan honden van verschillende rassen in het bijzonder. Zo kreeg ik reeds op 6-jarige leeftijd mijn allereerste eigen hond, een miniatuurpoedel. Op 10-jarige leeftijd kreeg ik mijn Riesen Schnautzer waarmee ik ontzettend veel hondensport bedreven heb.

Sinds enige tijd al fok ik samen met mijn man de Miniature Bull Terrier en American Staffordshire Terriers.

Ik hoop dat jullie zo een eerste indruk van mij hebben kunnen krijgen en ik verheug mij op de vele wandelingen met jullie trouwe viervoeters.

 

 

 

 

Mijn naam is Petra.

Ik werk samen met Cassandra als dierenverzorgster bij u thuis en voor de hondenuitlaatservice.

Ik zit graag tussen de dieren en dat maakt dat ik ook graag met dieren werk.

Ik ben zelf opgegroeid tussen verschillende soorten dieren. Ik had als kind altijd al honden en katten om me heen, en dat is tot op heden nog niet veranderd. Toen ik klein was woonde ik op een boerderij. Hier hadden we varkens en geiten, maar ook een vijver vol met vissen, eenden, zwanen en ganzen en natuurlijk ook kippen en konijnen. Op latere leeftijd, toen ik zelf jonge kinderen had, hebben we honden, katten, konijnen, cavia's, hamsters, ratjes en schildpadjes gehad. Op dit moment heb ik thuis een kat. In mijn tuin heb ik ook nog een vijver aangelegd.

Zoals je ziet heb ik dus meer dan genoeg ervaring in het verzorgen van verschillende soorten dieren. Bij mij kunt u met alles terecht.