Honden uitlaatservice

 

Kent u dat ook? Het zorgen maken over uw hond, die de hele dag alleen thuis zit als u aan het werk bent. Of extra vroeg op moeten staan om uw hond naar het pension te brengen. Dit hoeft niet meer. Ik kom namelijk bij u thuis om uw hond uit te laten en te verzorgen als u weg bent. Zo hoeft u zich daar geen zorgen meer over te maken. Daarbij voorkomt dit ook nog de stress die een hond kan ervaren om bij andere/nieuwe honden in de buurt te zijn.

 

 

 

Ook als u een hond heeft die veel trekt aan de lijn tijdens het uitlaten, of maar niet wil luisteren. Dit kan bij de meeste honden nog afgeleerd worden. Tijdens de wandelingen die ik maak met uw hond, kan ik daar aan werken. Met behulp van u, uw hond en mij kan dit hoogstwaarschijnlijk nog verholpen worden.

 

 

 

 

Voor iedereen die andere wensen heeft dan het standaard idee kan dit natuurlijk laten weten via mail of telefoon. Er zal dan worden gekeken wat we voor u kunnen betekenen. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat u wel thuis bent maar gewoon even geen tijd heeft om een rondje te wandelen met uw hond.

 

 

 

Voor deze service wordt een inschrijfformulier ingevuld en een overeenkomst getekend. In dit inschrijfformulier staan o.a. de gegevens van u als eigenaar, van uw huisdier, belangrijke telefoonnummers en dierenartsgegevens.

De overeenkomst dat altijd in tweevoud getekend wordt is o.a. voor toestemming voor het gebruik van uw huissleutel, aansprakelijkheid en gemaakte afspraken.