Oppas voor thuis

 

Wat leuk, u hebt vakantieplannen! Zo kunt u lekker ontspannen in de tijd dat u weg bent. Maar wat gebeurt er met uw huisdier? Naar een pension geeft erg veel stress voor de dieren. Iemand uit de familie of vriendenkring heeft vaak zelf ook plannen of werk wat hele dagen in beslag neemt.

 

Door een oppas aan huis te regelen kunt u rustig genieten van uw vakantie terwijl u weet dat uw huisdier in goede handen is. Uw hond word uitgelaten, de kattenbak voor de katten worden verschoont, de kooien van ander dieren worden verschoont en uw dier krijgt alle aandacht die u wilt en hij/zij nodig heeft. U kunt tijdens uw vakantie zelfs gerust zijn over uw planten die water krijgen of andere kleine dingetjes waar u zich zorgen over zou kunnen maken. Alles kan besproken worden. U kunt zelf bepalen hoe vaak en hoe lang u wilt dat uw huisdier verzorgd word. Ook is er minder stress voor uw dier dan als hij weggebracht moet worden naar een pension of ander huis.

 

Ook honden wil ik tijdens uw vakantie graag verzorgen, maar toch raad ik aan om een adres voor uw hond te vinden waar ze de hele dag kunnen blijven. Voor de meeste honden is het niet voldoende om 3 x per dag een uurtje te wandelen, spelen en knuffelen. Honden hebben meer aandacht nodig, daarom is het beter om hiervoor een pension of oppasgezin te zoeken waar ze naartoe kunnen. 

In overleg kunnen we ook kijken wat we hiervoor voor u kunnen betekenen.

 

Voorafgaand aan uw vakantie wordt er kennis gemaakt. Tijdens deze kennismaking zal duidelijk worden wat verwacht wordt van u en wat u van ons kan verwachten. Ook wordt een inschrijfformulier ingevuld en een overeenkomst getekend. In dit inschrijfformulier staan o.a. de gegevens van u als eigenaar, van uw huisdier, belangrijke telefoonnummers en dierenartsgegevens.

De overeenkomst dat altijd in tweevoud getekend wordt is o.a. voor toestemming voor het gebruik van uw huissleutel, aansprakelijkheid en gemaakte afspraken.