Gastenboek

Bedankt voor het bezoeken van deze site.

Laat vooral nog even een berichtje achter in het gastenboek.

Commentaren: 11
 • #11

  Claudie (donderdag, 08 november 2018 09:20)

  Cassandra heeft 1 week lang onze 2 katten aan huis verzorgd. Ruim van tevoren kwam ze kennismaken en alle details bespreken. Onze poes reageerde direct heel enthousiast op haar en kwam zelfs op haar schoot zitten. Onze kater, die wat schuchter is, liet zich uiteindelijk ook door haar aaien, dit gaf ons meteen bevestiging dat het goed zat. Cassandra heeft ons regelmatig updates en foto's gestuurd tijdens onze vakantie, het was een fijne geruststelling te horen dat het allemaal goed ging. En na ook terugkomst hebben we contact gehad over hoe alles was verlopen. Onze katten waren heel relaxed toen we thuis kwamen, een heel groot positief verschil met onze eerdere ervaring met een dierenpension. We kunnen Cassandra's oppas-aan-huis service iedereen dan ook van harte aanbevelen!

 • #10

  Ivo (dinsdag, 31 juli 2018 11:35)

  Erg goede service en zeer zeker aan te bevelen!!! Flexibel, vriendelijk, betrouwbaar en alleen maar pluspunten te benoemen en geen verbeterpunten. Ga zo door!

 • #9

  Theo Seegers (dinsdag, 31 mei 2016 22:49)

  Sinds een maand laten Cassandra en Agatha onze boxer Frodo op werkdagen uit. Hij vindt het geweldig en is er fysiek en mentaal erg op vooruit gegaan. Voor mij een hele geruststelling dat hij bij de dames in goede handen is.
  Kan de service van deze twee kanjers aan iedereen aanbevelen.

 • #8

  Ricardo Odekerken (zaterdag, 15 augustus 2015 22:14)

  Erg tevreden over de service die jullie verlenen. Men word goed op de hoogte gehouden, Ga zo door

 • #7

  Inge (vrijdag, 30 mei 2014 14:10)

  Al een poosje zorgt Cassandra en/of Petra voor onze hond Baileys als wij weg zijn om te werken. I.v.m onregelmatig werk vraag ik Cassandra om ook onregelmatig op Bail te letten. Dit is nooit een probleem, al wordt ik gebeld of ik een uur later op het werk kan zijn dan valt er nog wat te regelen met Cassandra. Ze is voor ons een schot in de roos! We zijn heel blij met haar. Ik kan Cassandra van harte aanbevelen.

 • #6

  Shirley (vrijdag, 22 november 2013 11:02)

  Ik heb Cassandra gevraagd om 2,5 week mijn 3 perzische katten en mijn dwergpapegaai te verzorgen. Ze is voor de vakantie 2 keer op bezoek gekomen om kennis te maken. De katten, die normaal best schuw zijn, kwamen vrij snel naar haar toe, dit was voor mij een teken dat het wel goed zat. Ze benaderd ze rustig en weet wat ze doet. Ik heb mij geeneen moment zorgen gemaakt op vakantie. Ze heeft mij ook berichten en foto's gestuurd. Ik ben dik tevreden en zal haar zeker in de toekomst weer benaderen als ik op vakantie ga, en zal Cassandra zeker aanraden aan iedereen die een oppas aan huis nodig heeft!
  Cassandra, bedankt! :)

 • #5

  Danny (maandag, 11 november 2013 20:47)

  Wij zijn ontzettend blij dat Cassandra en Petra onze hond uitlaten op de dagen dat we werken. Onze lieve Bella (bruine labrador) vind het ook heel leuk. We merken dit heel goed en op de foto's die Cassandra en Petra iedere wandeling maken, is goed te zien dat ze het naar haar zin heeft. Er wordt met haar uitgebreid gewandeld en gespeeld. Ze krijgt alle aandacht die ze nodig heeft.Het geeft ons heel veel rust dat onze hond in goede handen is. Wij kunnen het dan ook iedereen aanraden.

 • #4

  Peter (vrijdag, 26 juli 2013 15:40)

  Sinds enkele weken zorgen Cassandra en Petra er voor dat mijn hond enkele dagen per week wordt uitgelaten. In het begin was hij een beetje argwanend, maar nu gaat hij graag mee wandelen. Het pleit voor Cassandra en Petra dat ze zo snel zijn vertrouwen hebben gewonnen. Ik kreeg ook enkele foto's van Cassandra, gemaakt tijdens het uitlaten, en ik kan zien dat hij het naar zijn zin heeft.
  ik ben dan ook zeer tevreden en blij met de aanpak en werkwijze van Cassandra.

 • #3

  Wijnand Ket (dinsdag, 23 juli 2013 16:42)

  Cassandra is een heel goede oppas die met veel liefde en aandacht voor mijn kat Spike zorgt. Hij had het direct naar zijn zin bij haar.
  Wijnand Ket - Roermond

 • #2

  Tonnie (zondag, 21 juli 2013 19:39)

  Tijdens onze vakantie van 2 weken in het buitenland zijn onze dieren heel goed en liefdevol verzorgd. Wij hebben 1 hond 4 katten 2 dwerg papagaaien 5 sier duiven 8 konijnen 21 grote water schildpadden 9 sier eenden 8 mini ganzen 10 grote kippen 9 kriel kippen en heel veel vissen, dit was een hele klus voor Cassandra en Petra .Anderen jaren als wij op vakantie gingen werden de dieren door de tuinman verzorgd en dan had ik altijd een ongerust gevoel op vakantie. Daar heb ik deze vakantie geen last van gehad omdat ik van tevoren wist dat de dieren in goede handen waren . Nogmaals bedankt jullie hebben het super gedaan. Ik zal haar dan ook van harte aan bevelen bij ieder een. Groetjes Tonnie

 • #1

  NGAM (zaterdag, 26 januari 2013 13:40)

  Ik kon op korte termijn bij Cassandra terecht voor de zorg van mijn katten ondanks dat ik buiten de regio woon. Ik waardeerde de flexibiliteit en het stukje vakkundigheid van Cassandra. Het is fijn om te weten dat iemand verstand heeft van je huisdier en niet zomaar de voerder is.
  Cassanda stuurde zelfs nog even een whatsappje om me op de hoogte te houden van het wel en wee van mijn kattenkindjes en ze denkt goed mee over je wensen.
  Jouw dier is idd haar passie.
  Ik kan dus niet anders dan een goeie recensie schrijven en haar dienstverlening aanraden !